Furniture Design – Shopfit – The Advertiser ‘News Shop’

A central work station with raised floor, overlooks the window displays which utilise LCD screens to present images originally published in the The Advertiser newspaper. The units are light weight in a visual sense, not blocking your view in or out of the shop and making full use of the extensive glass in the building. Product can be viewed from both indoors and out, lighting and all electrical cabling is integrated creating a seamless, freestanding, Point of Sale (POS) presentation.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s